projecten     wiewatwaar  

Hoi! Mijn naam is Nicoline van der Beek, ook wel Nicelion genoemd, en ik ben een grafisch ontwerper. Na het Grafisch Lyceum en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten afgerond te hebben, ben ik begonnen als freelance ontwerper in 2015 en heb ik daarnaast gewerkt voor een aantal uitgeverijen.

Ik ben beschikbaar voor allerlei grafische opdrachten en samenwerkingen; zowel korte als langlopende projecten.

Trefwoorden:
boekomslag, logo, geboortekaartje, huisstijl, iconen, ansichtkaart, binnenwerk, social media content, video-editing, infographic, animatie, introductiefilm, beeldbewerking, magazine, uitnodiging, illustratie & meer.

Hoewel ik breed inzetbaar ben, richt ik me vooral op boekontwerp (zowel binnenwerk als omslag) en op bewegend beeld, zoals animatie en video-editing. Twee totaal verschillende dingen dus, maar ik hou van veelzijdigheid. Dat zie je dan ook terug in mijn werk.

Dankzij mijn werk voor uitgeverijen heb ik veel ervaring met de vormgeving van boeken en kan je dus helpen bij het uitgeven van je boek door de vormgeving uit handen te nemen. Daarnaast kan ik je adviseren over bijvoorbeeld promotie en het aanvragen van een ISBN nummer. Een ISBN nummer heb je nodig om jouw boek te mogen verkopen en is gemakkelijk aan te vragen bij bijvoorbeeld Pumbo.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op.
Je kunt me bereiken via nicoline@nicelion.nl of bellen op 06-42158529. Een appje sturen mag natuurlijk ook!


KvK 627 703 14